HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.02.27. 19:58 RobDN

Star Wars Tube

A közelmúltban valami hihetetlen mennyiségű Star Wars cuccot találtam a youtube-on. Egyik jobb mint a másik, gondoltam ez a csokor lassan megér egy blogposztot.

Az önmagával acapellát éneklő srácot gondolom már sokan ismerik. John Williams dalokat énekel (nem csak Star Warsból, de a szöveget alá onnan veszi). Kedvenc részem amikor az E.T.-ből a Flying theme alatt Luke nyafogását utánozza.  Az a "Play"er póló pedig valami állati! Szereznem kell egyet! :D

 

Aztán nemrég Pádi barátom prezetnálta ezt a gyöngyszemet. Nincs viccesebb a Tokio forgatagában táncikáló Vadernél. Nem is tudom kik az aranyosabbak, a minderről tudomást sem véve továbbsiető "salaryman"-ek, vagy a fényképezkedni odakéreckedő tinilányok. Szívesen megnéznék egy hasonlót a budapesti forgalomban is. Hazai fanclubok? Kapjátok össze magatokat!

Priceless :D

És a végére tartogattam a legjobbat! George Lucas raped our childhood. Arról van szó, hogy igazi hardcore SW rajongók George Lucas ellen fordultak. Meg is értem őket. Modjuk az új Clone Wars rajzfilmsorozat nem olyan rossz, viszont a klasszikus SW zenék nagyon hiányoznak belőle. A 17. epizód a náci doktorral mondjuk borzalmas volt, de azért még látok esélyt a javulásra.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: geek youtube tokyo dancing star wars george darth vader lucas cosplay stormtrooper


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr21970469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása