HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.03.12. 11:07 Venom78

Stallone a Hős!

Ha már a barátaim elkezdték ezt a blogot,én is rászánom magam az írásra,bár fogalmazásban mindig rosszabb voltam,mint helyesírásban. :))

Az ok,amiért klaviatúrát ragadtam,gyerekkori egyik példaképem új,készülőben lévő filmje.

Az illető neve Sylvester Stallone.

 Tudom,nem tartozik a mai értelemben vett jó színészek közé,és oscart sem kapott még,ellenben ha jól tudom málna díjjal már büszkélkedhet,de ennek ellenére bennem mindig a jó öreg Rocky viszi a prímet az akciósztárok körében. No de ma kik határozzák meg ki a jó színész,és mi a jó film? A tököm tele van az ostoba filmkritikusokkal,akiknek minden második szava a „hatásvadász” szó. Lehet én vagyok elmaradva,de nem azért készülnek a filmek,hogy a hatása alá kerüljünk? Én imádom a hatásvadász jeleneteket,mert úgy nézek minden filmet,hogy megpróbálom magam beleélni,ellenben a kritikusokkal,akik külső szemlélőként nézik az alkotásokat abszolút nem élvezve azt,és ők vadászva a hatásvadász jeleneteket. Nem csodálom,hogy a filmek 90%-a nem jön be nekik. Na de visszatérve a jó öreg Sly-ra nekem gyerekkoromban meghatározó élmény volt végignéznem Rocky Balboa életét 1-5-ig,és a befejező rész is méltő lezárása az életének. A szemembe Balboa egy legenda. Egy példakép. Egy érző ember,aki erős,mégis felvállalja a gyengeségét. Egy ember,aki hibázik,aki szeret,aki küzd. Aki felemelkedik,és lesüllyed. Az Ember,nagybetűvel. Mint mi mindannyian.

                                      Amikor megjelent az utolsó része az olasz csődör élettörténetének,és a sok kocka meglátta az öreget 60 év felett szarrá gyúrva,egy dolgot tudtak kinyögni a tudatlanok szinte mindannyian: koksz. KOKSZ!

Istenem,a sok tudatlan monitorfejű kisfiú,azt sem tudja mit beszél. Szeretnének még ők 62-63 évesen olyan testalkatot,mint neki van. És ha szteroiddal lett ilyen? A szteroid nem egy csodaszer. Nem úgy működik,hogy bezabálom,nem csinálok semmit,csak bámulom a tévét,sörözök,csajozok és zabálok,aztán láss csodát egy hét múlva a testem felépül Mr. Olympia szintre. Ez tévedés. A szteroid felgyorsítja a testépítés folyamatait. Ettől még UGYANOLYAN KEMÉNYEN kell kapaszkodni a vasba,mint anélkül. Hónapokig megterhelő fizikai edzést igényel. Ezt próbáljátok megcsinálni 60 év felett!

A legújabb filmjében sok nagy nevet be tudott csábítani,többek közt a másik kedvenc akciósztáromat az osztrák tölgyet,a 7-szeres Mr.Olympia cím birtokos kormányzót Arnoldot is. Ő is megérne egy külön bejegyzést. :))

A színészek közt feltűnik még a Rocky 4-ben nagy orosz ellenfelet Ivan Dragot alakító Dolph Lundgren,a nagy visszatérő ex-bokszoló,a Sin City kegyetlen Marv-ja Mickey Rourke, a Death race  Frankeinstein-je,aki csak szállító néven vált ismertté, Jason Statham, az élő fegyver,az egyetlen Jet Li,az UFC bajnoka Randy Couture,az örökös rosszfiú Danny Trejo,és a nővére árnyékában tündöklő Eric Roberts is. Számomra ők nagy nevek. A legtöbbje régi nagy név.

A film története egyenlőre nem igazán ismert,és ami ismert belőle sem túlzottan nagy mérföldkő a filmiparban,de ennek a filmnek más szépsége lesz. ;)

Egy zsoldosokból álló csoport Dél Amerikában egy diktátor ellen veszi fel a harcot.

Hogy mire számíthatunk? Nulla történet,tömény akció,vér,erőszak,és bizony-bizony: hatásvadász jelenetek!!!

Úgyhogy a kritikusok húzzanak a szaros művészfilmjeik mellé,és ne fikázzák azt az embert,aki milliók szemében egy gyerekkori hős!

A filmet még állítólag idén megnézhetik a rajongók. ;)

Végül szeretnék elnézést kérni a néhol vulgárissá süllyedő kifejezéseimért,de mindent a hatásvadászat kedvéért…:))

Üdv:Venom

 

4 komment

Címkék: film mozi rocky stallone balboa sly


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr83997525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobDN 2009.03.12. 19:43:38

Jól szóltál Venci!
Nekem Stallonét látva az első dolog ami eszembe jutott az volt, hogy milyen klassz érzés lehet megvénázni őt. Ilyen vaszkularizált karon pofon egyszerű lehet vénát szúrni... Tudom beteg gondolat, és most azt hihetitek, hogy valami lábadozó narkós vagyok, vagy ilyesmi... de... próbáltatok ti már egy nap alatt 25 patkányt megvénázni? Kurva nehéz XD

KicsiShrek 2012.01.14. 22:49:37

És ha szteroiddal lett ilyen? <- ehhez annyit fűznék h biztos h szteroid és szánalmas...:/
Hónapokig megterhelő fizikai edzést igényel. <- ezpedig meginfaszság mer igen jólirtad keményenkell ugyanugy edzeni de nem hónapok te agyoniskolázott...évek és nem hónapok...nézz utána mielött baromságokat irogatsz.. :D
Szebb jövőt! :)

Venom78 2012.01.16. 14:17:46

Ki vagy te te antitestépítő? A helyesírásod alapján egy 12 éves kupakszemű buzgómócsing lehetsz,úgyhogy szépen kérlek ne itt oszd az észt. A szánalmas az,aki nem ért hozzá,mégis hinti az igét. Az pedig,hogy kinek mennyi kell szteroiddal,vagy anélkül a fejlődéshez,egyén függő. Te szerencsecsomag. Neked is szebb jövőt! ;)

KicsiShrek 2012.01.17. 15:57:36

helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis de azmár régen volt...:D
süti beállítások módosítása