HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.03.30. 11:30 RobDN

Füles

Hogy én mennyire útálom a fülhallgatókat!


Akárhogy is teszed le az mp3 lejátszódat biztos lehetsz benne, hogy a fülhallgatók pillanatokon belül kibogozhatatlanul összegabalyodnak mindenféle külső behatás nélkül. Az előbb konkrétan úgy húztam ki az mp3 lejátszómat a táskámból, hogy a fülhallgatókon lógott a pénztárcám, a lakáskulcsom és egy toll is. WTF?! Egy kib*szott toll! Hogy a fenébe tudott az is belegabalyodni, arról tényleg fogalmam sincs.


A fülhallgatók igenis értelmes lények, és velejéig gonoszak. Nem vagyok hajlandó fülesnek nevezni őket, mert Füles egy aranyos szamár a Micimackóból, semmiben nem hasonlítható a fülhallgatónak nevezett ocsmány életformákhoz, amik nap mint nap megkeserítik az életem. Állítom, hogy a vezetékük is valami különleges gumi borítással van bevonva, ami még jobban elősegíti a begobolyodást. Mint azok a cipőfűzők, amik folyton kioldódnak, csak fordítva. Azokról a szemét dögökről is tudnék ám mesélni…
Fel kéne találni egy nem gabalyodó műanyag borítást, vagy egy kis feltekerő berendezést, ami behúzná a zsinórt, mint a mérőszalagoknál, vagy a porszívónál. Esküszöm, egyszer meggazdagszom ebből és kipusztítom a jelenleg elterjedt fülhallgatókat az új generációval. Édes lesz a bosszú.


Apropó, a múlt héten elejtettem Dr. Megatront, a kedvenc (kamu) iPod-omat immáron kb századszorra. Annyi csak a különbség, hogy ezt most meg is érezte, és már nem szól. Bekapcsol, a menü működik, játssza is a zenét, de nem szól.
:(
Ez több szinten is szomrú. Egyrészt így nem tudok futás közben mit hallgatni (a másik mp3 lejátszóm vinyós, azzal nem akarok futni), másrészt nemrég kihagytam egy nagyon jó akciót, orig, új 2. gen. iPodokat 15ezerért! Damn… Dr. Megatront sem vettem sokkal olcsóbban annak idején, két éve. Bár azt hiszem végülis elégedett lehetek az élettartamával. Mondanom sem kell, most már szinte Shuffle-t sem találni 15-ért szinte sehol… Mindegy, úgyis nagyon tetszik a 4. generációs. Sárgát, vagy narancssárgát fogok venni! Ha egyszer ráveszem majd magam hogy annyi pénzt kiadjak egy „futós” mp3 lejátszóért…
Hüpp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 ipod fülhallgató gördeszka skate transformers prime optimus


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr981034836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása