HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.03.03. 11:47 BloodGrey

"You think you are human...?" "I am human."

Megmondom őszintén az első trailerek bár tetszettek, volt bennem egy nagy adag szkepticizmus,  McG és a többiek elkötelezettsége meggyőző volt, de bennem volt az érzés hogy ez csak marketing (főleg ha az ember tanul marketinget akkor úgy is érzi hogy belelát dolgokba). Aztán végül is a csepegtetett információk, Jonathan Nolan írja, Christian Bale a főszereplő (úgy tűnik McG biztosra akart menni szóval szerzett némi backupot a The Dark Knightból), a sztori hűség (nem a filmekhez, hanem a könyvekhez és magához a világhoz), és a lehetséges R besorolás, ha megkapja (márpedig megfogja, mert ez is erősen vírus marketing szagú, belsős infó utánzat akar lenni), dobtak a helyzeten. Ja, jó lenne látni Moon Bloodgood csöcseit, na de azért nem ez a fő szempont amiért meg akarjuk nézni a filmet. Szóval Május 21. Én tuti nem leszek ott, de időbvel megejtem, valószinű.

Szerk: Főleg mivel itthon csak júniusban adják.

2 komment

Címkék: geek film youtube trailer christian terminator bale badass mcg salvation


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr24977255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobDN 2009.03.04. 09:14:35

Nálam a Treminátor frencsájz sokat vesztett a népszerűségéből az előző epizóddal, nomeg a Connor néni krónikáival. Én tényleg keményen próbáltam, 3x is elkezdtem nézni azt a sorozatot, de mindannyiszor unalomba fulladtam.
Christian Bale-t én utoljára a Nap birodalmában tudtam élvezni, bár a Dark Knight tetszett, de mégsem tudtam még őt teljesen Batman-nek elfogadni... Erre most meg terminátor (szereplő) lesz, gondolom csak azért hogy tovább növelje a képzavaromat.
Elég sanszos, hogy én sem fogok sátorral sorban állni a jegyekért. Összevetésképp hozzáteszem, hogy az előző epizódot a premier hetén néztem meg, de mint már mondtam most tanultam a hibámból. Szóval majd a mininováról ripben...

BloodGrey · http://awesomness.blog.hu 2009.03.04. 11:04:05

ÉN eddig akármiben láttam Bale báttyót az tetszett, még a kiborulásos hangfelvételén is. :D
A T3 meg szerintem simán látszott trailerről hogy gagyi lesz, általábab a trailerekbpől kikövetkeztetett megérzéseim bejönnek. Itt se kiabálom el mert ez a Robot de lehet hogy ember elég TSCC hatású, amibe csak egyszer néztem bele, mikor adta az RTL Klub, de dögunalmas volt.

Egyszerű egy trailert hangulatosra összevágni (mégis néha kiérződik ha gagyi), de én bízom benne hogy az egész film ilyen lessz.
süti beállítások módosítása