HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.03.17. 12:50 BloodGrey

The End is Nigh

Van ez a verekedős játék engine, a MUGEN, sok előnye és sok hátránnyal rendelkezik, a legpozitívabb talán az hogy lejátszhatod azokat a meccseket amiket álmodban sem gondoltál volna hogy valóra válhatnak. Összeeresztheted a Street Fightert a Mortal Kombattal, vagy a Dragonball Z-el, de még a legelvetemültebb ötletet is megvalósíthatod, mekkora már mondjuk ha Popeye-jel lenyomod a Predátort. :D

Marhanagy hátránya viszont hogy rengeteg olyan rajongója van aki nem veszi figyelembe a MUGEN karakterek kreálásához szükséges egyensúlyt, nem gondolják át a karakterek koncepcióját, ha nem is egyedi játékmenetet de legalább egy, az eddigi sémákra (MK SF) építkezve kialakított játékmenetet illene alkalmazni, ezek nélkül ugyanis a karakter egy hatalmasnagy kaotikus túltápolt és vagy/nevetséges támadáskupac. Ezeket hívjuk cheap karaktereknek, túlságosan erős egyszerű kombók, nevetségesen túl dramatizált animációrengetegek, vagy csak egyszerűen az ötlet rossz és nem működik, tipikus példa erre egy gyerekrajz kinézetű karakter akinek a feje egy felfújt felnagyított eltorzított Tiger Woods, ez Omega Tiger Woods, és egyszerűen a legidiótább, leggagyibb és legfeleslegesebb karakter amit valaha csinálhattak, egyszer talán poén hogy kipróbáld mennyire átgondolatlan, nevetséges koncepcióval játékmenettel és stílussal rendelkezik, de hogy aki ezt csinálta azt isnkáb ki kéne baszarintani a gép elől hogy kapáljon egy kcisit a földeken, az is biztos, dolgozzon egy kicsit, majd nem fog unatkozni, és jön elő ilyen marhaságokkal.

A lényeg, most hogy kijött a Watchen, persze a rajongók akik konyítanak is a Mugenhez elkezdték beintegrálni a karaktereket, pontosabban eddig csak Rorschachot és egy autentikus pályát hozzá, de szerintem a helyszí, a karakter, az entry-k, a tauntok és a kombók mind egytől egyik zseniálisan ki vannak találva. Ilyen jöhet még, mondjuk Nite Owl vagy The Comedian. De tőlem bármelyik csak ne lihegjék túl.

1 komment

Címkék: youtube akció comic games watchmen rorschach fanboy


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr361007377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása