HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.05.15. 19:42 BloodGrey

Sugar Hill Clock, Turk Dance, Will the Thrill and Boogaloo Shrimp

Engem itt győzött meg a Scrubs arról hogy érdemes nézni, a Sugar Hill Gang a Hip-Hop egyik alapköve, a Rappers Delight egy 1979-es szám, a csapat, a Hip-Hop hajnalán indult, de nem állítanám hogy ők a legelsők és a legjobbak (*köhh, köhh* Grandmaster Flash *köhh, köhh*) A Rappers Delight szövegileg fifikás, zeneileg jó, ambár tartalmilag nem nagy durranás, nem több mint egy party szám, viszont az együttes annyira jól tálalja hogy mint guilty pleasure tökéletesen működik és elfogadható. Eszméletlenül sajnálom hogy az a Sugar Hill Alarm Clock nem létezik, mert kéne, viszont az a tánc amit Turk lenyom a videóban látott jelenetnél, az melett nem lehet elmenni, minden egyes alakalommal amikor látom, megpróbálom memorizálni, hol több, hol kevesebb sikerrel.

Víííííííí! :D

Eszembe is juttatta a másik ilyen kedvenc sorozat jelenetemet

A Fresh Prince of Bel Air, vagyis a Kaliforniába Jöttem egyik legjópofább része, amikor Will és Carton szintén egy Sugar Hill Gang számra nyomják.

Priceless Moments!

A két Sugarhill Gang szám pedig a Rappers Delight és a Jump On It, ha valaki meg szeretné hallgatni.

1 komment

Címkék: it zene scrubs dance air of prince will gang clock on fresh jump alarm sugarhill rappers delight turk bel carton


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr941123818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobDN 2009.05.15. 22:52:24

Awww, épp most néztem meg a season finale-t a 8. évadból. Szomorú volt.
süti beállítások módosítása