HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.03.04. 15:11 RobDN

Naruto - Closer

Szeretem az új Naruto openinget. Az animáció annyira nem nagy szám alatta (ahogy azt a Shippuudentől eddig már megszokhattuk), viszont tetszik a szöveg. Végre egy opening song, aminek értelme is van, nem csak "crazy crazy rainbow star". Nemrég beszélgettünk arról hogy gyakorlatilag egy alapfokú japán nyelvvizsgával és egy kis angollal simán el lehet menni japán popdalok szövegírójának. Felsorolok néhány kulcsszót: kokoro (szív), atsui (forró) sekai (világ) yume (álom) tsubasa hirogete (tárd ki szárnyaid) hikari (fény) tenshi(angyal) atatakai (meleg) kimochi (érzés)... Namost ezeket vegyíted egy kis "Ready steady" "Let's go" vagy egyéb jól hangzó angol beszólással és már kész is van a J-pop sláger. A tartalmát tekintve pedig még Kozsó is csak elismerően csettintene. Ő sem csinálná jobban az fix.

Persze tudom, a japán dalok fordításaival is óvatosan kell bánni. Ahány oldalon megnézem annyi féle verziót találok. Azt fogom most beírni ami a rajzfilmbe égetett feliraton szerepel. Nekem az tetszik a legjobban.

 

You've gotta be extra careful with

The things that are close and dearest to you

You know the closer you get to something

The tougher it is to see it

 

Explain to me this happiness

That you just got to experience

Or maybe you're so blessed

That you can't remember?

That you are standing here now

That you live and breathe

They're all little miracles

Just by themselves.

 

You've gotta be extra careful with

The things that are close and dearest to you

You know the closer you get to something

The tougher it is to see it

You know the closer you get to something

The tougher it is to see it

And I'll never take it for granted

 

It's fine to say "Never give up!"

And "Keep chasing your dreams!"

But the more time you spend talking big

The less you get done

I'll press that handful of courage against my heart

And with it's help survive another day

And I'll never take it for granted LET'S GO!

Elég nehezen találtam meg a dalt magát normális minőségű mp3-ban, szóval leszek olyan kedves és tovább terjesztem az igét. Ha tetszett innen letöltheted:

 

 

Ja és az milyen dolog már, hogy amikor azt gondolod, hogy ennél creepy-bb gonosz karaktert már nem tudnak neked mutatni (bevallom én már Gaara-nál is így éreztem), akkor előállnak egy újabb iszonyattal. A kék folyós testű, szexbaba arcú, de mély férfihangon beszélő Nurari valami iszonyat. Komolyan rossz ránézni, a hideg is kiráz tőle és alig várom, hogy Hinata jó elkenje a pofáját. Persze amilyen iramban a sztori jelenleg halad ez a  legóvatosabb becsléssel is még legalább három hét...

OMG...

1 komment

Címkék: geek zene sorozat japán anime manga naruto opening shippuuden nyitózene fanboy shonen


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr13981107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BloodGrey · http://awesomness.blog.hu 2009.03.04. 15:25:34

Betettem a képet inkább linkbe mert szétbarmolta az oldalt. :P
süti beállítások módosítása