HTML

Something Awesome

Barátok vagyunk, bírjuk egymást, néha veszekszünk, néha együtt ülünk a tábortűznél, néha befejezzük egymás mondatát, és néha egymás szavába vágva mesélünk. Érdeklődésünk hasonló, mégis sokféle, színes és sokoldalú. Mennyire? Döntsd el magad!

Friss topikok

  • KicsiShrek: helyesírás baszok az egészre...de hiddel jobban vágom mint te. 12 éves...hát igen voltam annyiis d... (2012.01.17. 15:57) Stallone a Hős!
  • RobDN: Nyugi én sem :D Kiba nehéz a vége ... (2010.05.03. 20:53) Okamiden
  • BloodGrey: Jaj! :D (2010.04.28. 19:22)
  • RobDN: Tényleg nem nyújt túl sok újat az első rész 3d-ben, de azért jó érzés a nagy vásznon látni újra, m... (2010.02.08. 12:36) Toy Story 3D
  • RobDN: OMG, gitár kontroller nélkül ennek a játéknak semmi értelme. Az időzítés nehezítését nem vettem ig... (2009.08.17. 11:51) Guitar hero 2

2009.05.28. 22:49 RobDN

Real American / International hero

Ez már hivatalos. Nem tudok ellenállni az új 25. évvfordulós G.I. Joe figuráknak. Egyszerűen imádom őket, tökéletesek minden tekintetben. Minőségi műanyag, klassz pózoltathatóság, nagyszerű kidolgozottság, végig a rajongók igényeinek szem előtt tartása.

Nemrég sikerült beszereznem két újabb figurát. Bazooka őrmestert és Wild Bill-t. Amikor beindult ez a 25. évfordulós nosztalgia sorozat, először Storm Shadow-t vettem meg, mert ő volt az első G.I. Joe-m még gyerekkoromban. Direkt feállítottam a képen a háttérben a régi verziót is. Már nagyon megviselt állapotban van. Az izületei teljesen kilazultak, a műanyag pedig megsárgult. Semmi pénzért nem válnék meg tőle. :)

 

És nézzétek meg az új verziót, tökéletes másolat, minden kis részlet a helyén, csak épp a mai kor igényeihez igazítva. Így kell ezt! Ráadásul ezek a figurák viszonylag olcsók is. Na nem itthon, itthon aranyárban adják őket. Kb 4-5000 ft darabja, ami valóságos rablás. Börzén majdnem a képébe röhögtem a srácnak, amikor közölte hogy mennyit kér Zartan-ért. A legrosszabb pedig az, hogy a járművek beszerzésére még kevesebb esélyed van itthon. Eleve csak nemrég indították be a 25. évfordulós járművek gyártását, de ez nem lenne olyan nagy gond, hisze a figurák tökéletesen passzolnak a régi járművekbe is. Éppen csak ezek viszont rendkívül drágán találnak gazdára Ebay-en, arról nem is beszélve hogy a postaköltségük is csillagászati. Sosem volt G.I. Joe járművem gyerekkoromban, és ezt máig egy fájó kitöltetlen űrként élem meg. :)

A járművekről jut eszembe. A U.S.S. Flagg csatahajó talán a világ egyik legnagyobb playset-je. Valami 7 láb hosszú, az kábé akkora mint egy fekvő felnőtt. Olvastam egyszer egy listát amit rajongók írtak olyan játékokról amit mindig is akartak, de sosem kaptak meg. A U.S.S. Flagg toronymagasan vezetett. Bár borsos ára volt, mégis a hatalmas mérete miatt vonakodtak megvenni a szülők. Sok gyerekszobában egyszerűen nem volt elég hely hozzá.

 

Ja, és az feltűnt, hogy annak idején nálunk futó G.I. Joe tévéreklámokban lecserélték a megszokott főcímdal szövegét Real American hero-ról International hero-ra?

:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: amerika katona joe akciófigura g.i.


A bejegyzés trackback címe:

https://awesomness.blog.hu/api/trackback/id/tr261149963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása